Qiira

 Kennel Vapslapp

Qiira

Qiira kom til verden d.

29/11/2005

hos Kennel Kello.


Reg.nr. :00681/2006

Har A Hofter, PRA Bærer,

Øjenlyst fri. 


Vi købet Qiira da hun

var ca. 5 måneder gammel.

Qiira er verdens

nemmeste hund,

hun er vil gøre alt for os,

men hun er stadig væk

dronningen på Hårupvej.

Hun er også den der komme og fortæller hvis de 2 andre lave ulykker eller hvis der er noget galt.


Qiira er også den største muse jæger, det se vi især når hun bliver sat til at søg felt, så er det tit at hun har en mus med tilbage. Til lydhed kan man se på hende, at hun vil gøre alt for at tilfredsstille os. En dommer på en udstilling sagde til mig, at man kunne se på Qiira, at hun vil gør alt for mig. I udstilling har Qiira altid særdeles lovene og fået af vide at hun er en stor tæve.


Qiira har haft 2 kuld hvalp hvalpe, 7 drenge i det første kuld og anden gang blive det til 5 piger og 2 dreng. En rigtig god hundemor.

Vi har virklig sat prise på Qiira, da vi fik Björk, tro ikke vi kunne hvade klart hende selv, hun overtag Björk nå vi andre er blive for træt til lege med henden.

Qiira er også den enste af vores hunden der kan sæt sig i respekt over for andre hunde, så selv om hun er sød og gode er det også hende der bestemer her.

Qiira har mange sjove ting hun bruge sin hal til, F.ske. hvis hun vil ud bruge hun hal til ramme døren så man kan høre det, hvis hun ligge ned er det også hal hun bruge når hun vil havde vi skal nulle, hvis man er på toilt stille hun sig op så hal kan rulle wcparie ud og hun bliver ved til man rør hende.

Hvis hun tigger ligge hun hoved på dit lår, hvis du stå op er det hendes hal du kan mærke.

Hendes yndlings ore er MUS være morgen er hun med på værksted for se om der er mus i musfæller og hun elsker grav efter mus.

Vi er så glad for at hun komme ind i vores liv.