Alpi

 Kennel Vapslapp

Alpi

Alpi kom til verden d.

27/05/2008. Kl. 04,45 i 

vores soveveælse.

Har A Hofter.


Alpi skulle havde været

en pige, men der

komme jo 7 drenge,

vi faldt pladask for ham.

Alpi er lille hanhund og

lidt af et pjok, en af

grundene til, han ikke

bliver brugt til alv.

Han er en smukke

hanhund og den mest krævende hund vi har. Han vil helst havde nulder hele tiden, vi kan godt stop ham, men når der er gæster på besøgg, bliver de sat på prøve. Han sætte sig tæt på dem og hvis de ikke rører ved ham gøer han så højt at de fleste hoppe en halv meter op og begynde og rører ved ham for få ham til at stoppe. Hvis de så stop med at rører ved ham, starter han forfra.


Alpi er den hund vi stoler meste på, for hvis vil glemmer ham udenfor indhegningen hopper han bare over igen, så han er ind på den rigtig side, og aldrig den anden vej.


Alip har også været på et par udstillinger, men det er han ikke så glad for, han bliver meget usikker på sig selv gøer knurre af alle de andre hunde, især når han skulle i ring med de andre hanhunde, så det stop vi hurtig med. Dommerne siger at han er fine men smal hund, men med gode pels. De 3 gang vi har været afsted med ham er det Ikke blevet til så gode placeringer, men vi synes at han er den flotteste lille hanhund.

Alpi dreng er den enster der sover i vores seng i fodend om natten, han vent med at hoppe op til vi sover for så er der jo ikke nogen der siger han skal hoppe ned. De alle 3 besøgr nu sengen om morgen hvis den bliver over deres spise tid som er kl 8 så har vi 3 hunden op i hovet for de kan fortælle at de er ved dø af sult.


Alpi har også helt styrd på hvornår de 2 tæver kommer i løbtide og heldigvis for os gå de i løbtid næsten samme tide, for det er så hårdt at være en lille hanhund i den tid. For han blive tidt truet med at blive kasret.


Alpi er ikke den hund der lege meget det er han alt for stoldt til, men elsker og drille Björk og alle andre hund der hoppe på, han tager en ting i munden går hen for anden Björk for vise hvad han har og så derefter ligge han sig ned og knur og snappe ud efter hende hvis hun prøve på tage det fra ham.


    

Alpi  kan også

være lyne

 hurtig, 

han er  også  den

der har

  

været hurtig 

til finde ud af

lydhed træning

han vi har haft

det nemt med.

Vi har bestem

 ikke fortrud at

 vi behold den

lille dreng..